Ervaring

Benieuwd naar mijn ervaring als webdesigner en front-end development? Lees dan snel verder om meer te weten te komen over mijn afgeronde opleidingen, werkervaring en online cursussen en certificaten.

Mediavormgever

Na mijn middelbare school ben ik gestart met de opleiding Mediavormgever aan het Sint Lucas in Eindhoven. Al snel wist ik in welke richting ik mezelf meer wilde gaan ontwikkelen: IV (interactief vormgeven). Mijn interesse in websites en andere online aspecten breidde zich steeds meer uit. Na vier jaar mocht ik mijn diploma in ontvangst nemen. Maar ik was van plan om mezelf eerst nog wat meer te ontwikkelen voordat ik het werkveld betrad.

ICT & Media Design

Voor mij was de opleiding ICT & Media Design aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven een logisch vervolg. Met ontwerpkennis op zak was mijn wens om ook van de technische aspecten meer ervaring op te doen. De keuze voor deze opleiding bleek de juiste te zijn geweest. Dankzij mijn vooropleiding heb ik de mogelijkheid gekregen om een half jaar van de opleiding over te slaan. Deze mogelijkheid heb ik met beide handen gegrepen en uiteindelijk heb ik ook hier mijn diploma na drie en een half jaar in ontvangst mogen nemen.

Webdesigner en Front-end Developer bij Delta IT

Na mijn afstuderen ben ik in mei 2017 bij Farla Webmedia aan de slag gegaan als Webdesigner en Front-end Developer. Nadat het bedrijf in januari 2019 is overgenomen door Delta IT ben ik ook mee over gegaan. Mijn voornaamste werkzaamheden zijn het ontwerpen van websites, het bouwen van websites (met of zonder het WordPress CMS), aanpassingen doorvoeren in bestaande websites en verschillende SEO werkzaamheden.

Online cursussen en certificaten

Mijn professionele interesses zijn niet gelimiteerd aan alleen het ontwerpen en bouwen van websites. Ik kijk ook regelmatig naar nieuwe processen en technieken om te zorgen dat ik niet stil blijf staan in mijn vakgebied. Zo heb ik een groeiende interesse ontwikkeld in online marketing en vind ik het leuk om met SEO optimalisatie bezig te zijn. Om meer kennis te krijgen en ervoor te zorgen dat ik structureel te werk kan gaan heb ik een aantal online cursussen gevolgd. Hier horen natuurlijk ook enkele certificaten bij die ik gaandeweg behaald heb.

Inbound Marketing

Het is belangrijk om waarde te creëren met je website. Je wilt zorgen dat je doelgroep zich een weg weet te vinden naar je website. Dit doe je door informatie te geven op vragen waar zij mee zitten en op het juiste moment. Dit is dan ook waar inbound marketing om draait. Met alleen een website kom je er niet. Je hebt een goede strategie nodig om klanten aan te trekken. Vandaar dat ik de online cursus Inbound Marketing van HubSpot heb gevolgd. Het resultaat van het examen is onderstaand certificaat.

Growth-Driven Design

Wat begon als vooronderzoek voor mijn afstudeerscriptie werd een nieuwe kijk op het gehele webdesign proces. Data is belangrijk en wordt steeds belangrijker. Door het gedrag van websitebezoekers te meten kun je hierop inspelen om je website steeds beter te maken. Growth-Driven Design is een erg interessante kijk op het moderniseren van het webdesign proces. De term is geïntroduceerd door HubSpot met een bijbehorende cursus. Tijdens mijn afstuderen heb ik dit certificaat voor het eerst behaald, maar deze heb ik in de tussentijd weten te vernieuwen.

SEO Fundamentals

Om mijn basiskennis van SEO te testen heb ik de online cursus SEO Fundamentals van SEMrush gevolgd. Ik heb het examen afgerond en een certificaat ontvangen.

SEMrush certificaat SEO Fundamentals

Technical SEO

Omdat ik dagelijks bezig ben met het ontwikkelen van websites is het technische aspect van SEO erg belangrijk. Dit is dan ook de reden dat ik de online cursus Technical SEO van SEMrush gevolgd heb. Ook hier heb ik het examen succesvol afgerond en een certificaat mogen ontvangen.

SEMrush certificaat Technical SEO


Ik blijf op zoek naar nieuwe en relevante dingen om te leren. Het vakgebied staat niet stil, dus doe ik dat ook zeker niet.

Geïnteresseerd?

Een website zegt meer dan 1000 woorden! Benieuwd wat ik zoal maak? Neem dan snel een kijkje in mijn portfolio.