Front-end Developer uit Eindhoven

Al jaren ben ik bezig met het ontwerpen en bouwen van websites. Mijn persoonlijke missie is om het web net een stukje mooier te maken. Ik vind het belangrijk om met de tijd mee te gaan. Zowel qua design als techniek. Daarbij vind ik het ook leuk om steeds nieuwe dingen te leren binnen mijn vakgebied (en op z’n tijd ook hier buiten).

Mensen helpen in een online wereld

In een wereld die zich voor een groot deel online afspeeld zijn er nog veel mensen die moeite hebben met het creëren van een eigen aanwezigheid op internet. En dat begrijp ik. Ieder heeft zijn/haar eigen vakgebied. Het (laten) maken van een website lijkt misschien een vermoeiende en kostbare klus. Daarom zie ik ook vaak dat deze klus uitgesteld blijft worden. En dat is zonde.

Dit is dan ook één van de redenen dat ik me in het juiste vakgebied bevind. Ik wil mensen helpen ook online succesvol te worden.

Mijn achtergrond

Na de middelbare school ben ik gestart met de opleiding Mediavormgever (MBO) op het SintLucas in Eindhoven. Na vier jaar heb ik hier mijn diploma in ontvangst mogen nemen. De winst was niet alleen een diploma. Ook kennis van design, kennis van websites en wat bedrijfskennis (lees: stage) behoorden tot de prijzen.

Gedurende het einde van mijn opleiding op het SintLucas wist ik al precies wat ik graag nog wilde leren. De MBO opleiding ging voor mij te weinig in op de techniek achter websites. Een logische vervolgopleiding was dus ICT & Media Design aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven.

Een tandje bij en gaan! Dankzij mijn relavante vooropleiding heb ik een half jaar over kunnen slaan, waardoor ik de opleiding sneller af kon ronden. Na drie en een half jaar heb ik ook hier mijn diploma mogen ontvangen. De opleiding ICT & Media Design heeft mij een stuk meer kennis en ervaring geboden. Na een stressvolle afstudeerperiode waarbij ik mezelf ook moest verdiepen in o.a. Inbound Marketing, was ik klaar om het werkveld te betreden.

Waar ik mee werk

Geïnteresseerd?

Een website zegt meer dan 1000 woorden! Benieuwd wat ik zoal maak? Neem dan snel een kijkje in mijn portfolio.