SEO specialist uit Eindhoven

Het hebben van een website is leuk en belangrijk, maar het is zeker zo belangrijk dat je website ook daadwerkelijk gevonden wordt. Vandaar dat SEO voor mij een essentieel onderdeel van iedere website is. Zoek je naar een SEO specialist uit Eindhoven? Lees dan snel verder om inzicht te krijgen in mijn kennis en motivatie op dit gebied.

Waarom mijn interesse in SEO?

Mijn interesse in SEO bestaat doordat ik het leuk vind om de beste resultaten te behalen met een website. Wat die resultaten zijn hangt natuurlijk van de doelstellingen af. Vaak zijn dit doelen als: ‘meer traffic’ en ‘meer klanten’ of juist ‘relevantere bezoekers’. Door aan de slag te gaan met zoekmachine optimalisatie kan er veel winst behaald worden voor het organisch verkeer naar de website. Als je website niet gevonden wordt in de bekende zoekmachines, wordt het erg lastig om bezoekers te krijgen. Dit lukt met adverteren natuurlijk wel, maar in tegenstelling tot SEA is SEO ‘gratis’.

Ervaring en kennis van SEO

Gedurende de tijd dat ik websites maak heb ik steeds meer over SEO kunnen leren. Hieronder vindt je een overzicht van SEO activiteiten die ik regelmatig uitvoer.

SEO is een lopend proces

Doordat de algoritmes van zoekmachines constant veranderen en evolueren, doet zoekmachine optimalisatie hetzelfde. Ik vind het leuk om deze ontwikkelingen te volgen en hiermee te experimenteren. Het volgen van trends en nieuwe technieken houd je scherp!

SEMrush Academy

Om mijn kennis op het gebied van SEO te vergroten heb ik enkele online cursussen van SEMrush gevolgd. Hier heb ik de certificaten SEO Fundamentals en Technical SEO behaald.

Geïnteresseerd?

Een website zegt meer dan 1000 woorden! Benieuwd wat ik zoal maak? Neem dan snel een kijkje in mijn portfolio.